Kandidaten

Cankut Ercan

Lijsttrekker

Mijn naam is Cankut Ercan, 34 jaar en ik ben afgestudeerd in Internationaal & Europees recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Als trotse Zwolse ondernemer met een internationale juridische praktijk herken ik mij volledig in het gedachtegoed van Volt: internationaal denken, (grensoverschrijdend) verbinden en uiteindelijk (lokaal) doen. Als lijsttrekker van Volt Zwolle wil ik mij inzetten om praktische oplossingen voor lokale uitdagingen te vinden.

Annajorien Prins

Kandidaat gemeenteraadslid

Mijn naam is Annajorien Prins, 28 jaar. Ik breng frisse energie naar de Zwolse gemeenteraad. Ik wil me inzetten voor het versterken van de invloed van Zwollenaren op het lokale bestuur. De grote transities van vandaag, zoals klimaatverandering en democratie-vernieuwing, wil ik samen aanpakken. In het dagelijks leven ben ik zelfstandig adviseur op het gebied van communicatie en participatie. Eerder werkte ik als ambtenaar bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en bij provincie Overijssel.

Jan Borgert

Kandidaat gemeenteraadslid

Mijn naam is Jan Borgert, 39 jaar - dus nog zeker geen 40 - getrouwd en vader van twee. Ik ben Zwollenaar sinds 2004 en woon nu, na Holtenbroek en Dieze, zo’n zes jaar in Zwolle Zuid. Ik ben docent mediaredactie bij Landstede in Zwolle en werkte daarvoor 10 jaar bij dagblad de Stentor bij de internetredactie. Ik wil graag Volt vertegenwoordigen in Zwolle en ons beleid vertalen naar een praktische invulling.

Janet Manden

Kandidaat gemeenteraadslid

Ik ben Janet Manden (52) en woonachtig in de wijk Stadshagen. Positief en pragmatisch; luisteren, verbinden en resultaat bereiken; samenwerken om oplossingen te bedenken: dat is hoe ik werk en wat ik ook zal doen voor een duurzaam en sociaal Zwolle. Een gezonde balans tussen wonen, mobiliteit en groen vinden, zodat Zwolle kan groeien én een fijne stad blijft!

René Kortman

Kandidaat gemeenteraadslid

Mijn naam is René Kortman. ​​Sinds 1986/1987 werk en woon ik in Zwolle. Getrouwd met Ria, drie dochters en negen kleinkinderen, die allen samen met hun partners met plezier in Zwolle wonen. Na loondienst lange tijd ondernemer en nu pensionado. Tijd om iets terug te doen voor een partij die ons Europa niet is vergeten.

Alieke Ramos Marta-Pijl

Kandidaat gemeenteraadslid

Mijn naam is Alieke Ramos Marta-Pijl, ik ben een Zwollenaar met een Europees hart van 54 jaar, werkzaam als senior strategisch beleidsadviseur. Ik geloof in een gezonde Zwolse toekomst met Volt als frisse en optimistische wind binnen het politieke veld. Naast mijn baan, zet ik me al decennia vol enthousiasme in voor een mooiere samenleving en meer verbinding. Voor mij staat Volt voor transparantie, gelijke rechten, eerlijke kansen en ruimte voor kunst en cultuur.