De fractie

Cankut Ercan

Raadslid en fractievoorzitter

Mijn naam is Cankut Ercan, 34 jaar en ik ben afgestudeerd in Internationaal & Europees recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Als trotse Zwolse ondernemer met een internationale juridische praktijk herken ik mij volledig in het gedachtegoed van Volt: internationaal denken, (grensoverschrijdend) verbinden en uiteindelijk (lokaal) doen. Als lijsttrekker van Volt Zwolle wil ik mij inzetten om praktische oplossingen voor lokale uitdagingen te vinden.

Janet Manden

Burgerraadslid, fractielid

Ik ben Janet Manden (53) en woon, met ons gezin, in de wijk Stadshagen. Ik ben werkzaam als leidinggevende bij de Isala Academie; het expertisecentrum voor opleiden, trainen en wetenschappelijk onderzoek van Isala. Positief en pragmatisch; luisteren, verbinden én resultaat bereiken. Samenwerken om oplossingen te bedenken: dat is hoe ik werk en wat ik ook zal doen voor een duurzaam, groen en sociaal Zwolle. Een gezonde balans tussen wonen, mobiliteit en groen vinden, zodat Zwolle een fijne stad blijft voor jong en oud!

Jan Borgert

Fractielid

Mijn naam is Jan Borgert, 39 jaar - dus nog zeker geen 40 - getrouwd en vader van twee. Ik ben Zwollenaar sinds 2004 en woon nu, na Holtenbroek en Dieze, zo’n zes jaar in Zwolle Zuid. Ik ben docent mediaredactie bij Landstede in Zwolle en werkte daarvoor 10 jaar bij dagblad de Stentor bij de internetredactie. Ik wil graag Volt vertegenwoordigen in Zwolle en ons beleid vertalen naar een praktische invulling.