Nieuwsbericht

Eindejaarsboodschap van het bestuur


Beste Volter uit de regio Zwolle,


Een jaar geleden was ik, net als velen van jullie, nog geen lid van Volt. Maar dat er veel kan gebeuren in een jaar, hebben we in 2021 samen ervaren.


Begin dit jaar was er slechts een kleine Zwolse afdeling, die dankzij een paar enthousiaste leden in januari startte met campagnevoeren voor de Tweede Kamerverkiezingen. Als Volt hebben we hier een historisch resultaat behaald door met drie zetels nieuw in de kamer te komen!


Vervolgens zijn we lokaal meteen doorgeschakeld voor het volgende grote doel: deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Nu we bijna aan het eind van het jaar staan kunnen we al wel zeggen dat we enorme stappen hebben gezet richting dit doel.


We hebben een sterk beleidsprogramma, een mooi verkiezingsprogramma en een fantastische kandidatenlijst. Dit alles is alleen mogelijk dankzij de tomeloze inzet van al onze leden. Via deze weg willen wij jullie enorm bedanken voor jullie enthousiasme, positiviteit en daadkracht het afgelopen jaar!


Wij kijken vol trots terug op een succesvol 2021 en tegelijkertijd vol goede moed vooruit naar een minstens net zo succesvol 2022.


Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar gewenst,

Het bestuur van Volt Overijssel Noord


Cemre Ercan, co-city lead

Peter Martens, co-city lead

Jelle Houben, penningmeester